Un ziar australian a publicat pagini în plus ca o soluţie la criza de hârtie igienică provocată de spaima de noul coronavirus. Publicaţia NT News este cunoscută pentru umorul cu care abordează actualitatea presantă, scrie Mediafax.

Ziarul NT News a lansat o ediţie specială cu pagini în plus pe fondul crizei de hârtie igienică provocată de reacţia la epidemia cu noul coronavirus. Australienii şi-au promovat gluma cu simbolurile #ToiletPaperEmergency şi #ToiletPaperApocalypse.

Publicaţia NT News, din oraşul australian Darwin, a publicat un insert de opt pagini care pot fi tăiate în bucăţi de hârtie igienică.

BREAKING: WE ARE PRINTING A SPECIAL 8-PAGE LIFTOUT OF TOILET NEWSPAPER TOMORROW IN CASE YOU CAN’T FIND ANY AT THE SHOPS #coronavirus #toiletpapercrisis pic.twitter.com/XHlarEWOV9
— The NT News (@TheNTNews) March 4, 2020

Editorul publicaţiei a declarat, pentru Guardian Australia, că tirajul s-a vândut bine şi că „n-a fost o ediţie de rahat”. „Suntem un ziar cunoscut pentru faptul că înţelegem nevoile cititorilor”, a explicat jurnalistul.

mai mult la www.hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.